Gigi Becali s-a ales cu permisul suspendat și cu o amendă de 1.305 de lei, după ce a fost prins de polițiști circulând în localitate cu 103 km/h, potrivit Sport.ro. 

La scurt timp de la momentul în care a fost oprit în trafic, Gigi Becali a anunțat că va contesta sancțiunile și că, de fapt, ar fi avut o viteză de 100 km/h, nu 103, așa cum a fost specificat în raportul autorităților.

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce s-a ales cu permisul suspendat

”Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la Mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge, după care voi câștiga în instanță.

Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. ‘Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți la judecător’!. Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”, a declarat Gigi Becali, la RomâniaTV.

În ziua în care lui Gigi Becali i-a fost suspendat permisul de conducere, FCSB joacă un meci important în lupta pentru titlul din Liga 1, împotriva celor de la CFR Cluj, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1.

Înaintea jocului direct, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 41 de puncte, în timp ce echipa condusă de Gigi Becali ocupă a doua poziție a ierarhiei, cu 39 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.