Şeful PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut declaraţia zilei în discursul susţinut, vineri, în cadrul şedinţei Consiliului Director Judeţean al PNL Iaşi, la care a participat şi premierul Florin Cîţu.

“Îmi exprim regretul. Nu se poate să laşi trei luni de zile festivalul democraţiei, care ne-a omorât. Am contribuit la breaking-news-uri toată vara. În loc să dureze o lună de zile totul, ca partid de guvernământ, ne-am întins pe trei luni şi vedeţi cu ce consecinţe. Am greşit. Şi nu trebuia să greşim, dar poate învăţăm din asta ceva. Mai e puţin şi închidem această poveste”, a afirmat Gheorghe Flutur, citat de News.ro.

Potrivit liderului PNL, echipa care va câştiga la Congres trebuie să dea dovadă de înţelepciune şi “să facă eforturi să lase de la ei pentru unitatea PNL”.

“Este loc pentru fiecare, indiferent de opţiunea pe care o are. Mă rog la Dumnezeu să se termine cât mai repede Congresul ăsta”, a adăugat Gheorghe Flutur, care se numără printre susţinătorii lui Florin Cîţu la Congres.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, este vizat de un dosar penal legat de înființarea unei gropi de gunoi.

Judecătorii de la Curtea de Apel Suceava au decis, redeschiderea urmăririi penale în Dosarul Mestecăniș. Acesta îl vizează pe Gheorghe Flutur precum și mai multe persoane din Consiliul Județean Suceava și din alte instituții. Aceștia au fost reclamați pentru mai multe infracțiuni cu privire la amenajarea unei gropi de gunoi în vârful pasului Mestecăniș. Informația a fost prezentată de presa locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.