Niciun produs local în cantina de Camera Deputaților, niciun produs local la cantina din Senatul României, locul unde aleșii noștri se înfruptă din bunătățuri la prețuri accesibile. 

Ministrul desemnat al Agriculturii, George Cățean, i-a criticat pe parlamentari că nu oferă un exemplu în susținerea producătorilor locali, anunță publicația Agrointel.ro.

George Cățean, în calitate de ministru desemnat al Agriculturii, a fost audiat ieri, – 19 octombrie, de către comisiile reunite pentru agricultură din cele două Camere ale Parlamentului României. Întrebat cum va sprijini producătorii locali, George Cățean le-a reproșat deputaților și senatorilor că nu reprezintă un exemplu pentru susținerea producătorilor români întrucât la restaurantele unde mănâncă aleșii poporului nu se găsesc deloc produse locale.

”La cantinele din Parlament nu există niciun produs local”, a spus George Cățean. ”Am mâncat astăzi acolo dar nu am văzut nici măcar un produs despre care să fie menționat că este din materie primă de la ferma X sau de la producătorul Y”, a mai spus ministrul desemnat al Agriculturii.

Este lesne de înțeles că din moment ce aleșii noștri nu preferă produsele românești, acestea nu vor avea întâietate în ceea ce privește vânzarea lor. Faptele relatate mai sus ne fac să ne punem niște  întrebări serioase în ceea ce privește ajutorul oferit întreprinzătorilor autohtoni, mai ales dacă avem o afacere în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.