Primăria sectorului 1 a fost amendată de Garda de Mediu cu suma de 160.000 de lei pentru că nu a luat măsurile de salubrizare a sectorului 1 și nu a prezentat documente privind respectarea legislației de mediu, se arată într-un comunicat de presă al Gărzii de mediu. 

Săptămâna trecută, primarul Clotilde Armand spunea că informația potrivit căreia Garda de mediu a amendat primăria este „fake news”.

Potrivit comunicatului de presă al Gărzii de Mediu, a fost amendată atât primăria, cu suma de 160.000 de lei, cât și operatorul de salubritate cu suma de 70.000 de lei pentru nerespectarea condițiilor impuse în Autorizația de Mediu.

 

De asemenea, au mai fost amendate primăria sector 6 cu suma de 50.000 lei și operatorii de salubritate din sectoarele 2,3 și 4.

În perioada 02-15.06.2021, Garda Națională de Mediu a verificat modul în care primăriile de sector din Municipiul București și societățile de salubritate cu care acestea au încheiate contracte au asigurat salubrizarea la nivelul Capitalei.

Săptămâna trecută, Digi24 a relatat, potrivit informațiilor obținute pe surse, că primăria sector 1 ar fi fost amendată cu suma de 200.000 de lei. Primăria negase că ar fi primit vreo amendă și a precizat că informația este falsă.

De asemenea, primarul sectorului 1 Clotilde Armand a scris pe Facebook că este un „fake news” informația potrivit căreia primăria a fost amendată de Garda de Mediu.

Primăria Sector 1 a mai fost amendată de Garda de Mediu și în urmă cu trei luni, cu suma de 160.000 de lei, după ce au fost sesizate mai multe nereguli, între care faptul că Primăria nu a asigurat salubrizarea în sector.

Sursa știre : Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.