Christian Ciocan, fost purtător de cuvânt al Poliţiei Române, a făcut scandal într-o secție de Poliție pentru că a fost amendat și lăsat fără permis, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație.

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut, iar imaginile au fost făcute publice de reprezentanții Sindicatului Europol, pe pagina de Facebook.

Potrivit Sindicatului Europol, comisarul șef Christian Ciocan ar fi fost oprit de un echipaj de ordine publică pe motiv că ar fi pătruns cu mașina pe o stradă cu acces interzis. Polițistul ar fi refuzat să se legitimeze și le-a spus agenţilor „că ar trebui să îl recunoască de la tv, unde de altfel a invocat că se grăbește să ajungă la o emisiune”.

Polițist: ”Ați intrat de două ori pe interzis! Ce nu înțelegeți?”
Christian Ciocan: ”Domnule, ne-am întâlnit în intersecție. Pentru faptul că trebuia să deblocăm o intersecție…mașinile care veneau din spate le-ați văzut?”
Polițist: ”Si dvs când pătrundeați pe accesul interzis nu blocați mașinile care veneau?”
Christian Ciocan: ”Care e problema cu accesul interzis, e o singură contravenție! Sunt pe niște străzi pe care nu le cunosc. Mă duceam la TV, ce Dumnezeu?”
Polițist: ”Dacă știți că nu aveți mașina în regulă, că nu aveți ITP și asigurare la mașină, de ce v-ați urcat? Documentele nu le aveți la dvs!”
Christian Ciocan: ”Care e problema? E mașina tatălui meu! Ce atâta morală?”

Agenții de poliție l-au amendat cu 5.500 lei și l-au lăsat fără permis de conducere pentru următoarele 30 de zile.

Abaterile de la lege ale comisarului șef Christian Ciocan

1. Circulația în zona de acțiune a indicatorului „Acces interzis”;
2. Refuz de legitimare;
3. ITP expirat din 2018;
4. Lipsă RCA, nu s-a putut stabili când a avut autoturismul ultimul RCA valabil;
5. Nerespectarea indicațiilor polițistului rutier. Ciocan a ieșit din autoturism, i-a provocat pe agenți, a mutat autoturismul etc.
6. Lipsă plăcuță cu număr de înmatriculare pe spate;
7. Lipsă documente.

”Ceea ce este de-a dreptul halucinant însă, este solicitarea lui Ciocan către ofițerul de serviciu, de a-i pune la dispoziție un echipaj de poliție pentru a-l conduce la un post de televiziune pentru că, susține el, întârzia la o emisiune. Mai sunt și martori care susțin că Ciocan s-a deplasat de la secție la autoturism și l-a condus, în condițiile în care se eliberase dovadă fără drept de circulație pentru lipsă RCA”, potrivit reprezentanților Sindicatului Europol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.