Dacă este un lucru cert de când a apărut această pandemie, este acela că aproape toți românii au devenit doctori în virusologie. „Galeriile” pro sau contra sunt foarte numeroase, dar din când în când se mai ridică cineva pentru a se poziționa în fruntea lor. Acesta este și cazul unui pensionar special, care pare a fi destul de revoltat pe situație. 

Părerile sunt împărțite și fiecare are dreptul la a spune ce gândește, doar că unii prezintă o „formă mai severă” a exprimării, acesta fiind și cazul de față.

Comisarul-șef în rezervă și-a îmbrăcat hainele pe care le purta când dirija pe la vamă și s-a pus pe treabă! Cu un limbaj sărăcăcios dar bine direcționat, acesta ne repetă că nu ar trebui să „punem botul” și să nu ne vaccinăm, convins fiind că sunt ordine directe pentru exterminarea populației.

Singurul mesaj pe care ar fi trebuit să-l transmită acest domn și să fie îndreptațit să facă asta, ar fi fost unul îndreptat către corupția imensă care stăpânește granițele României. De exemplu, în contextul actual, ar fi fost binevenit unul care să sune cam așa: dragi colegi, nu mai luați șpagă pentru ca cetățenii să nu mai facă acea carantină obligatorie, în funcție de tarile din care aceștia sosesc. E drept, pentru a da un astfel de mesaj, trebuie in primul rand să fi fost el, un om onest, altfel ar fi primit răspunsuri pe măsură..

Într-un comentariu la postare, totuși, cineva atrage însă atenția: Cam câtã şpagã ai pãpat tu la viața ta, tataie şi cam ce pensii ai? Te ții bine încã vreo 30 de ani. Când ieşiți voi la 42-45 de ani la pensiile speciale, eu mai am încã 25 de ani de muncit pentru o pensie de nimic, dacã o mai prind! Te cred cã te plictiseşti şi ai pãreri!!

Urmăriți mai jos, video cu pricina 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.