Cea mai răzbunătoare dintre politicieni, perdanta Gabriela Firea a luat foc în urmă cu câteva luni când Robert Negoiță și-a manifestat dorința de a se întoarce în partidul social-democrat.

Însă cu toată opoziția politicienei care a pierdut fotoliul de primar al capitalei, liderul PSD Marcel Ciolacu nu renunță la ideea reprimirii în partid a edilului sectorului 5, Robert Negoiță.

Firea este nașa de botez a copilului lui Negoiță dar cei doi s-au certat din motive necunoscute. Cum de la femei nu e probabil să se fi certat, rămâne posibilitatea să se fi certat de la bani.

„Este normal intr-un partid sa existe discutii, mai ales in cel mai mare partid, PSD. Deciziile se iau prin vot”, a declarat Ciolacu, vineri, dupa o sedinta informala a conducerii PSD, intrebat daca Firea si-a exprimat nemultumirile legate de revenirea lui Negoiță în partid.

Abia așteptăm să îl auzim iar pe Pandele la posturile pro-PSD, Antena 3 și România TV cum face crize de nervi în direct că lumea nu-i respectă dorințele Gabrielei..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.