După un parcurs cel puțin rușinos, România nu a reușit să câștige cu Noua Zeelandă și a încheiat grupa pe locul al treilea, informează Sport.ro

Naționala României a fost eliminată din grupe de la Jocurile Olimpice, după ce a încheiat pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Noua Zeelandă, însă cu un golaveraj mai slab. „Tricolorii” au reușit să înscrie o singură dată, în meciul cu Honduras și au încasat patru goluri, toate în partida cu Coreea de Sud, care s-a calificat din poziția de lider al Grupei B.

Astfel, jucătorii lui Rădoi au obținut o victorie, o înfrângere și un egal la turneul olimpic.

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri, că naţionala României a fost lipsită de şansă în meciul cu Noua Zeelandă,â, în urma căruia tricolorii au ratat la golaveraj calificarea în sferturi.

“Sunt fericit pentru băieţi, pentru că, după un rezultat aşa cum a fost cel din meciul cu Coreea de Sud, în care am suferit cea mai drastică înfrângere de până acum, am reuşit să ne montăm, să ne ridicăm, când poate puţini se aşteptau. Din păcate nu am avut dramul de noroc pe care puteam să-l avem în seara aceasta. E vorba şi de şansă, când vorbim de un meci între două echipe echilibrate, dar şansa nu poate să ţină mereu numai cu noi. Va trebui să vedem ce pot extrage jucătorii după această experienţă, pentru că e uşor în momentul de faţă să acuzăm pe cineva.

Nu ştie nimeni ceea ce se întâmplă aici, munca şi sacrificiile pe care le fac, nu ştie nimeni că, de când am venit, nimeni nu poate să doarmă mai mult de patru ore, ies la antrenament, săracii, cu ochii cât două cepe, mâncarea nu a fost aşa cum ne-am fi aşteptat în primele zile, drumurile sunt foarte lungi.

Practic, am reuşit să ne montăm între noi, să ne strângem printr-o comunicare foarte bună, prin şedinţe, prin anumite lucruri pe care să le facem între noi, să socializăm mai mult. Chiar şi aşa, am reuşit după acel rezultat ruşinos, să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor”, a declarat Rădoi, la microfonul TVR1, potrivit News.ro.

Echipa de start:

Mirel Rădoi a făcut schimbări în primul 11 pentru meciul cu Noua Zeelandă. Astfel, Ricardo Grigore, Chindriș, Rațiu, Florin Ștefan, Florescu și Sîntean sunt titulari. Pașcanu, Ganea, Sefer, Ciobanu au fost lăsați pe bancă.

ROMÂNIA: 12.Aioani – 15. Chindriș, 6. Ghiță, 17. R. Grigore – 14. Rațiu, 8. M. Marin (c),18. Dulca, 3. Fl. Ștefan – 13. Florescu, 19. Sîntean, 20. Dobre.

Rezerve: 1. Popa, 4. Pașcanu, 9. Ganea, 10. Ciobanu, 11. V. Gheorghe, 16. Deaconu, 21. Sefer.

Selecționer: Mirel Rădoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.