Polițiștii din Timișoara cercetează o crimă îngrozitoare: o femeia a murit în chinuri la spital, incendiată de vecinul de bloc, un tânăr de 22 de ani, student la Facultatea de Fizică.

Martorii au anunțat grozăvia la 112. În urmă cu un an, același tânăr a lovit-o pe femeie, însă dosarul în care era judecat pentru loviri și alte violențe nu a fost soluționat. Acum, individul și-a recunoscut crima și a fost arestat, anunță Stirileprotv.ro. 

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Fapta de care este acuzat acest tânăr, student la Facultatea de Fizică din Timișoara, este înfiorătoare. A așteptat-o pe femeia de 48 de ani în scara blocului, în fața apartamentului său și a incendiat-o, spun procurorii.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș: “Inculpatul a săvârșit fapta cu premeditare, cumpărând în cursul dimineții benzina de la o stație din Timișoara”.

Victima a fost dusă la spital cu arsuri pe tot corpul și nu a mai putut fi salvată.

Gheorghe Noditi, director medical Spitalul Județean Timișoara: “A venit la noi cu leziuni de arsură de 98 % din suprafața corporală și arsuri la nivelul corneei, la ambii ochi”.

”Este un băiat model”

Femeia avea probleme psihice și a fost internată de mai multe ori în spital. Vecinii spun că uneori făcea scandal în bloc și îi deranja. Din această cauză, tânărul a bătut-o anul trecut și era cercetat penal.

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi au mai avut un conflict în vara anului trecut. Atunci tânărul a fost cercetat pentru lovire și alte violențe. Dosarul a fost trimis în judecată, însă până acum judecătorii nu au emis nicio sentință.

Tânărul și-a recunoscut fapta la audieri și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vecin: “Am auzit că i-a dat foc, asta nu trebuia să se întâmple”.

Vecin: “L-am văzut pe băiat când a plecat la școală, este un băiat model, nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Ea ne deranja pe toți locatarii, nu contează că era 12 noaptea, 2 noaptea, nu contează din ce motive, ea a fost internată și acum”.

Anchetatorii au solicitat pentru agresor o expertiză psihiatrică. Tânărul va fi cercetat pentru omor calificat și riscă până la 25 de ani de închisoare. Foarte puțin pentru gestul său care a luat o viață, în chinuri groaznice..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.