Imagini uluitoare filmate în Sectorul 3 al Capitalei. Zeci de bărbaţi au petrecut în aer liber pe manele şi au agitat furci şi topoare.

Au vorbit chiar despre începutul unei revoluţii. Petrecerea a fost spartă de poliţişti. Însă tot poliţiştii se plâng că NU îi pot sancţiona cum trebuie pe indivizii înarmaţi din cauza unei legi schimbate.

Petrecăreți: Revoluţia! Neamule! Să vină toţi în spate, toţi! Să vină părinţii să ia copiii ăştia că o să împuşte ăştia! O să taie oameni!

Petrecăreți: Pentru generalul nostru, Lucian Muscă! Să nu se pună nimeni cu el! Să vină mascaţii, bă!

Şi-au venit. Petrecerea s-a dat pe un teren viran de lângă gara Cățelu, o zonă oricum patrulată de poliţişti. Aşa au auzit petrecerea și s-au autosesizat. Când au ajuns acolo, însă, petrecăreţii nu mai aveau furci şi topoare.

Petrecăreți: Moarte României!

Agenţii au identificat două persoane drept iniţiatori ai evenimentului şi le-au amendat pentru tulburarea liniștii publice. Însă membrii sindicatului Europol spun că poliţiştii sunt legaţi la mâini când au de-a face cu astfel de situaţii.

„Dacă ne veți întreba ce poate face poliția, vă spunem doar că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor care pot circula acum nestingheriți cu arme albe”.

Sindicaliştii se referă la modificarea legii care reglementează portul de arme albe. În prezent, pot fi traşi la răspundere doar cei ce vin cu astfel de obiecte la adunări publice, evenimente sportive, locuri de agrement sau în mijloace de transport în comun. Mai mult, pedeapsa maximă pentru astfel de fapte a fost micşorată de la 2 ani la 1 an.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.