Ea, 81 de ani, el 36. Bunica celebră pe internet, declarație de dragoste pentru soț: ”Te iubesc pentru tot ceea ce ești!

Potrivit Peroz.ro, Iris Jones, bunica de 81 de ani, care s-a căsătorit cu un tânăr de doar 36 de ani, a vorbit din nou despre povestea pe care o trăiește acum, mărturisind că este foarte fericită.

Iris Jones, femeia de 81 de ani, care are o relație cu Mohamed Ahmed Ibriham, a făcut publică o declarație de iubire pentru partenerul ei, mărturisind că acesta îi oferă clipe de neuitat în dormitor, dar în același timp o și îngrijește cum știe mai bine.

Într-o postare pe rețelele sociale, Iris și-a exprimat dragostea pentru soțul ei, mărturisind că ”îl iubește pentru tot ceea ce e și pentru ce continuă să fie”.

”Dragostea e atunci când omul pe care-l iubești îți taie unghiile. Dragostea e atunci când omul pe care-l iubești te cară în spate după două zboruri, când liftul nu funcționează. Dragostea e atunci când omul iubit doarme pe podeaua din salon și refuză să plece până când nu știe că ești bine.”, a scris ea pe rețelele sociale.

”Te iubesc pentru tot ceea ce ești și continui să fii, Mohamed.”, a mai precizat ea.

Iris, o pensionară din Somerset, a devenit cunoscută după ce a vorbit despre viața intimă împlinită pe care o are alături de iubitul ei mai tânăr.

De asemenea, Mohamed, care trăiește cu părinții și cu rudele sale în Giza, a vorbit despre relația pe care o are cu Iris, mărturisind că ce au ei este ”dragoste adevărată” și nu o folosește pentru a câștiga bani ori pentru a obține rezidență britanică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.