Marcel Ciolacu a atacat dur Partidul Național Liberal, după scandalul care a izbucnit sâmbătă la alegerile pentru șefia PNL Timișoara.

„Voi sunteți urmașii Brătienilor? Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă!

Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, spune Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Președintele PSD spune că „acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!”.

Cicolacu a spus că, „în timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan”, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară. „Și sunt doar câteva dintre adevăratele probleme ale românilor! Sunteți decuplați de realitate”, mai spune liderul social-democrat.

Un scandal cu îmbrânceli a avut loc sâmbătă la alegerile pentru conducerea PNL Timișoara.

Cele două tabere rivale din rândul liberalilor timișoreni s-au luat la ceartă de când au aflat că regula de acces la conferință este ca participanții să fie înregistrați și să primească o brățară și buletinul de vot. Iar cei care nu sunt pe convocator să nu fie lăsați să intre.

Sursa știre : Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.