Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, anunta ca fost sef al PSD trebuie sa se prezinte din nou luni in fata procurorilor DNA.

„Vreau sa fac un anunt! Hartuirea lui Liviu Dragnea continua! Maine a fost convocat la DNA, exact la ora cand medicii ii programasera RMN-ul! Pe o chestie de procedura la care, in mod legal, puteau participa doar avocatii! Singuri, fara el! Dar sistemul asta ticalos si rezist nu se lasa! Teama de Dragnea transpira prin toti porii lor, frica de ceea ce au facut i-a innebunit pe toti!l

Abuzurile astea, in forma continuata, dovada clara a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, stiu si ei ca vor raspunde! V-am anuntat ca sa stiti cu totii ce se intampla!”, a anuntat Stefanescu pe Facebook.

Liviu Dragnea a facut mai multe declaratii cu puternic accent politic in ziua in care a fost eliberat, lasand de inteles ca este gata sa reintre in politica. „Romania este ingenunchiata pur si simplu. Romania este exfoliata de lacomia multinationalelor, de dictatura lui Iohannis”, a acuzat Dragnea.

„Acum, eu cred ca cei care sunt in penitenciar, care conduc Penitenciarul Rahova acuma trebuie totusi sa dea socoteala pentru toate abuzurile pe care le-au facut. Ei ar trebui sa fie cei mai interesati sa respecte legea, nu sa o incalce. La mine a fost o comanda de sus. O comanda foarte clara. Flavia se poate supara pe mine, dar ea mi-a spus ca i-a spus Predoiu cand era ministrul Justitiei ca totul vine de la Iohannis. Asta stiam si eu. Asa s-a cerut, asa s-a intamplat.

Curiozitatea mea este cand se va trezi Romania, cand se vor trezi romanii din aceasta apocalipsa, din ceea ce se intampla, din faptul ca Romania este ingenunchiata pur si simplu. Romania este exfoliata de lacomia multinationalelor, de dictatura lui Iohannis, de lacustele astea care au fost aduse la guvernare. Nu ma doare sufletul de PSD, ma doare sufletul de tara”, a declarat Dragnea in fata casei sale.

Anterior, in fata penitenciarului, intrebat daca isi va forma un nou partid: „Daca am cu cine si pentru cine, ma gandesc. PSD nu mai este partid”.

Sursa știre : Aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.