Fostul presedinte american, Donald Trump, a reactionat intr-un comunicat de presa referitor la summitul G7 de zilele acestea.

Donald Trump a facut referire la o afrimatie a a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care a declarat presei referitor al Biden ca „este bine sa ai un presedinte american care face parte din club si este foarte dornic sa coopereze”.

Fostul lider de la Casa Alba a transmis faptul ca este normal ca liderilor G7 sa pe placa actualul presedinte american deoarece pot reveni la vechile practici.

Donald Trump spune ca el insusi daca ar fi un lider al uneia dintre repsectvielro tari i-ar conveni mai mult Biden decat Trump deorece s-ar putea imbogati in detrimnetul Statelor Unite.

„El şi mulţi alţi lideri dinaintea sa, din Franţa şi din toată Europa, au înşelat Statele Unite ca nimeni, niciodată. Am fost trataţi foarte nedrept cu acorduri comerciale oribile şi plătind foarte mult pentru apărarea lor.”

„Desigur, le place Biden pentru că vor putea reveni la vechile lor practici pentru a mulge ţara noastră. Dacă aş fi un lider al uneia dintre aceste ţări, şi eu l-aş vrea pe Biden decât pe preşedintele Trump.

Aceste ţări se vor îmbogăţi acum în detrimentul Statelor Unite, aşa cum au făcut în trecut, până când se va face o schimbare. În primul rând sunt pentru America,” a afirmat Donald Trump în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.