Bariera care blochează drumul spre Cota 1.400, din Sinaia, a fost tăiată cu flexul. Un șofer a venit pregătit special pentru această misiune, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro. 

Într-o fotografie publicată pe rețelele de socializare se vede cum acesta mânuiește instrumentul care, de obicei, nu este ținut într-o mașină. În acest timp, o altă persoană pare că îl așteaptă, în dreptul portbagajului deschis al unui vehicul.

Bariera oprește traficul în caz de ninsoare și viscol, iar decizia lăsării acesteia aparține primăriei Sinaia.

Pe internet sunt numeroase comentarii conform cărora traficul este oprit discreționar, indiferent de vreme, ca să-i oblige pe turiști să folosească telecabina.

„Sinaia- bariera care opreste traficul spre cota 1400, in caz de vreme nefavorabila sau vant puternic, a fost taiatā astāzi cu flexul, de catre un sofer.

Autoritatile spun ca Drumul spre Cota 1400 este blocat de Primăria Sinaia atunci când ninge abundent sau e vânt puternic pentru protejarea șoferilor.

Gurile rele spun însā ca aceasta bariera este pusā abuziv, pt ca turistii sa nu urce cu masinile, si sa fie obligați sa ia telecabina, cu costurile aferente, si proprietarul telecabinei nu ar fi strāin de aceastā ,,acțiune”, bariera fiind nemişcatā, fie varā fie iarnā, de cca 2 ani” – au scris autorii postării cu pricina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.