Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial. Tudor este fiul lui Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui și șeful Consiliului Județean, și al senatoarei PSD Gabriela Crețu.

Buzatu jr. este fiul președintelui PSD Vaslui Dumitru Buzatu, care în septembrie 2021 declara că se consideră un prieten al lui Liviu Dragnea.

În martie 2018, Viorica Dăncilă îl numea pe Tudor Buzatu secretar de stat in aparatul de lucru al Anei Birchall, pe atunci vicepremier responsabil de parteneriatele strategice. Ana Birchall fusese aleasă deputat de Vaslui, judet in care PSD e condus de tatal Dumitru Buzatu.

La numirea din 2018, tatăș declara despre fiu că acesta a fost recomandat pentru funcție de „organizatia de tineret (a PSD Vaslui- n.red) pe care o conduce si a organizatiei de la Vaslui a Partidului Social Democrat si, din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred ca este vreo problema. Il recomanda pregatirea, activitatea in partid, implicarea, cunoasterea limbilor straine”, a explicat el, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD.

Tudor Buzatu a mai ocupat o funcţie de secretar de stat în 2018, în aparatul de lucru al Anei Birchall, pe atunci vicepremier responsabil de parteneriatele strategice şi deputat de Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.