Lipsa locurilor de parcare din Constanţa şi tarifele piperate ale celor existente nasc monştri. Un tânăr a fost luat la bătaie într-o parcare, după ce ar fi parcat maşina pe locul altuia, informează observatornews.ro. 

Şi deşi s-a oferit să mute autoturismul, cel de-al doilea tânăr i-a aruncat cuvinte grele şi l-a luat la pumni când a văzut că filmează totul.

Scandalul s-a petrecut dupa lăsarea întunericului, într-o zonă centrală a oraşului. Unul dintre bărbaţi şi-a găsit locul de parcare ocupat, aşa că şi-a lăsat maşina pe un alt loc, al unui vecin. Atât i-a trebuit. Când celălalt a ajuns acasă, a văzut negru în faţa ochilor.

Tânărul agresat a început să filmeze întreaga scenă, iar acest lucru l-a înfuriat şi mai tare pe vecinul scandalagiu, care a început să-l lovească cu pumnii.

Discuție între cei doi 

De ce mă loveşti şi dai cu pumnii în mine? Băi, de ce dai mă cu pumnii în mine? Calmează-te!

Lasă-mă, băi, frate, eşti nebun? Vrei să mă omori? Băi, eşti nebun? Dai în mine?

Șoferul luat la bătaie s-a baricadat într-un magazin

Victima susţine că agresorul ar fi încercat să-l lovească chiar şi cu mașina, moment în care a fugit, s-a baricadat într-un magazin din zonă şi a sunat la 112.

Discuție între cei doi: 

Băi mă omori, eşti nebun la cap?

Mă înjură **** ta, mă? Mă înjură **** ta de la balcon? 

Ajutor! Poliţia! 

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Un bărbat în vârstă de 29 de ani, care pe fondul unui conflict spontan, legat de locul de parcare, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, de 22 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Șoferul agresat a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean, însă rănile nu au necesitat internare. Bărbatul îşi va scoate certificat medico-legal şi va face plângere penală împotriva agresorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.