Vloggerița Valeria Voronina a uimit utilizatorii TikTok, înregistrând milioane de vizualizări, după ce le-a arătat cum se poate transforma cu ajutorul machiajului.

Un video în care Valeria apare cu chipul unei bătrâne, iar apoi se transformă, ca prin minune, într-un fotomodel, a uimit internauții. Postarea ei a fost văzută de peste 30 de milioane de oameni, devenind virală.

@voronina_valeria_

Ответ пользователю @heyitsmiicch Are u sure?😏 #transitiontrends #transformation #beforeandafter #fyp #foryou #heymscarter #makeup

♬ original sound – bury a friend, trytowakeup

Mulți n-au înțeles care este adevărata față a femeii. Abia după ce urmărești mai multe videoclipuri, îți dai seama că Valeria arată ca o fată obișnuită și este pasionată de machiaj. Cu ajutorul fondului de ten, al fardurilor și a genelor false reușește să se transforme într-o adevărată divă sau chiar într-o bătrână.

Filmulețul a adunat și zeci de mii de comentarii. „De aceea nu am încredere în femei”, „Nu este aceeași persoană, uitați-vă la nas”, „Nu, nu cred că este ea”, „Aceasta este aceeași persoană, dovadă fiind forma dinților. Este un machiaj excepțional”, sunt doar câteva dintre reacții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.