O familie din satul Totoesti ,județul Iași are nevoie de ajutor după ce casa în care locuiau a ars in aceasta dimineața. Dupa cum știm, picătura cu picătura formează un ocean. La fel și noi dacă ne unim forțele putem face diferența in viața acestei familii care au un copilaș de 5 anișori . Casa trebuie refăcută din temelii, a ars tot și ei au rămas doar cu hainele ce le aveau pe ei.

Orice ajutor este bine venit in aceste momente grele. Cei care vor sa ajute pot suna la acest număr 0040757543524 și pot cere mai multe detalii. Dacă este cumva ocupat, rugam să reveniți.

Cumplit blestem să-ți vezi în ruină toată agoniseala de o viață, pentru neglijența de a plasa lumânarea de la înviere în camera vecină celei în care dormi.

Așa s-a întâmplat în familia lui Mihai Lăzărescu din Totoiești-Erbiceni în seara de înviere. A ars toată casa de la o lumânare nesupravegheată.

Așa cum am promis, împreună cu echipa, am urcat în remorcă haine și încălțări pentru cei trei membri ai familiei, patru perne, două pături, saltea și cearceaf de pat, masă cu trei scaune, dulap ”soldat” pentru păstrat haine sau alimente și o combină frigorifică toate colectate de la concetățenii noștri din Rediu și am plecat spre Totoiești.

Pe drum am luat legătura cu Dl. viceprimar Răzvan Bulancea care ne-a așteptat împreună cu preotul satului să ne conducă la destinație. Am constatat acolo o casă cu de toate devenită scrum.

N-aveai unde depozita nimic. Așa am primit încuviințarea de a duce lucrurile de strictă necesitate într-o încăpere a bisericii, nu departe de locul blestemat. Am vizitat, am fotografiat și am încercat să constatăm ce ar mai fi nevoie.

E nevoie de toate necesare unei gospodării pentru că toate au ars. I-am pus în legătură pe viceprimarii din Erbiceni și Țigănași care au trăit același eveniment spre a găsi soluția cea mai bună ca cei năpăstuiți să sufere cât mai puțin, Țigănașii trecând deja printr-un eveniment asemănător și rezolvând cu brio problema.

Aceasta eesre familia Mihai Lăzărescu din Totoiești-Erbiceni

Așadar, tot ce vă prisosește și vă puteți lipsi, sunt bunuri de care o gospodărie ”trecută prin foc” are nevoie.

Vă așteptăm cu donații.

Mai menționez că dl Alex Zlăvog împreună cu prietenul d-lui au binevoit să repare două din cele cinci mașini automate de spălat astfel că în etapa următoare vom mai duce la Totoiești o mașină automată de spălat, două chiuvete din care una de inox pentru bucătărie, o lustră, vase de bucătărie, veselă și tot ce vor mai dona concetățenii noștri, de toate fiind nevoie. Imaginile sunt grăitoare.

Mai multe detalii despre acest caz, puteți obține pe acest profil 

Postare preluată din grupul Radean pentru Radean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.