Femeia care a pătruns dezbrăcată în platoul emisiunii Acces Direct, atacând-o pe Mirela Vaida cu o bucată de cărămidă, a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii de la Secţia 4 au intervenit de urgenţă după ce femeia a pătruns în studioul Antena 1, reuşind să creeze panică şi haos. Se pare că aceasta ar fi intrat în clădire pe o uşă laterală, neasigurată.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa şi o bucată de cărămidă. A fost imobilizată.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 4, precum şi un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date, aceasta ar fi patruns în clădire pe o uşă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept”, au precizat surse judiciare, pentru ştiripesurse.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, agresoarea a fost externată de la Spitalul Obregia pe data de 12 martie, cu diagnosticul de „retard”, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.