Desi partidul pe care il conduce e la pamant, de peste 6 luni PMP nemaitrecand de 4% ( asta in cele mai bune sondaje), partidul condus in prezent de Cristian Diaconescu nu va face niciun fel de alianta si nu va participa la niciun proiect de fuziune.

Anuntul a fost facut de liderul formatiunii in aceasta dupa amiaza.

”Nu facem nici o alianţă şi nu participăm la nici un proiect de fuziune” a declarat Cristian Diaconescu intrebat in cadrul unei conferinte de presa daca PMP ia in calcul aliante politice.

Cât priveşte candidatura sa la alegerile prezidenţiale următoare, Diaconescu a spus că PMP i-a propus să intre în cursă.

”Partidul mi-a făcut onoarea şi a venit cu această propunere. Dar să ajungem acolo. Marea majoritate a partidelor probabil vor avea candidat la prezidenţiale, pentru că există diferenţe foarte mari de abordare, iar fiecare va încerca să rămână consecvent cu mesajul pe care îl va transmite.

Vom avea după părerea mea foarte mulţi candidaţi. Cine va intra în turul doi va depinde de alianţele ce se vor putea realiza. Mi se par destul de complicate acum aceste alianţe, sigur că vom vedea ce va fi peste doi-trei ani”, a mai afirmat liderul PMP, Cristian Diaconescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.