Costel Alexe nu are voie să plece din România. Procurorii DNA au anunțat că în cazul lui a fost dispusă interdicția de a părăsi țară. Totuși, acesta se leagă de performantele unor copii, cu toate că nu este foarte clar ce merit are el in toată povestea asta. Să sperăm că nu vom asista la o spălare de imagine, la fel ca și In cazul lui Piedone, pe care deja îl aplaudă pe Facebook, jumate Bucureștiul… 

Doi absolvenţi de liceu, dintr-un centru de plasament din Iaşi, au obţinut printre cele mai mari medii la exmenul de Bacalaureat. Narcisa a obţinut media 9,93, iar Ştefan – cea mai mare medie din liceul în care învaţă, 9,61.

Narcisa şi Ştefan, doi beneficiari ai Centrului de Servicii Sociale Bucium din Iaşi, au promovat examenele Bacalaureatului cu unele dintre cele mai mari note, a anunţat, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

„Am primit cu bucurie, cu mândrie și emoție, vestea că cei doi tineri absolvenți de liceu aflați în grija colegilor noștri de la Centrul de Servicii Sociale Bucium, au promovat bacalaureatul cu note extraordinare.

Narcisa a obținut 10 la fizică, 10 la matematică și 9.80 la limba română, o medie excepțională de 9.93. Ștefan, un alt tânăr sârguincios a luat 10 la fizică, 9,50 la limba română și 9,35 la matematica deci o medie de 9,61. Ștefan a reușit prin această performanță să obțină prima medie la examenul de bacalaureat din întreg liceul Gheorghe Asachi.

Îmi doresc ca această generație, precum și cele viitoare, să aibă toți această perspectivă și să realizeze că și notele mari pregătesc un copil pentru viață”, a scris fostul ministru, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.