Cosmin Nedelcu, comediantul cunoscut drept „Micutzu”, a fost implicat seara trecută într-un scandal în centrul Capitalei. Artistul s-a îmbrâncit cu patru bărbați care l-au jignit pe stradă, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro. 

Scandalul a avut loc aproape de miezul nopții. Cosmin Nedelcu se afla la o terasă din centrul Capitalei. La un moment dat, pe lângă restaurantul unde acesta se afla a trecut un grup de bărbați. Aceștia l-ar fi jignit pe Cosmin Nedelcu, iar acesta a început să discute cu cei patru bărbați.

Din fericire, acesta nu a fost lovit pentru că s-a ferit, din reflex, dar s-a spart geamul unei terase.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză”, potrivit Poliției Capitalei.

În conflict au intervenit alte două persoane, un bărbat și o femeie, cu intenția de aplanare a situației.

Persoanele din jur au încercat să-i despartă, însă conflictul a degenerat și situația a scăpat de sub control. Unul dintre agresori a spart o sticlă și un geam. Martorii au sunat la 112 și polițiștii au ajuns la fața locului în 5 minute.

Cei patru bărbați au fost duși la secția de poliție, iar acolo a venit și Cosmin Nedelcu, care a depus o plângere la adresa acestora.

Agresorii au fost amendați cu câte 200 de lei, dar sunt vizați și de un dosar penal pentru distrugere. Cei patru nu au fost reținuți, dar au dat declarații apoi au putut să plece acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.