Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, anunta ca vineri a fost din nou sa il viziteze pe Liviu Dragnea. El sustine ca l-a infirmat pe fostul stapan al PSD ca „s-a ales praful de tot” in tara si in Bcuresti iar pe Dragnea „nu l-am vazut niciodata atat de abatut si ingrijorat”.

„Ieri am fost sa-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre si i-am povestit ce s-a ales de Bucuresti. Si de tara, in general! Nu l-am vazut niciodata atat de abatut si ingrijorat. S-a ales praful de tot si el inca zace acolo! Si e tinut in continuare, amanat si pedepsit de aceeasi grupare rezist cu care ne-am luptat pana de curand! Asta am vrut sa va spun!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Tribunalul Bucuresti a respins, recent, solicitarea fostului stapan al PSD, Liviu Dragnea, de eliberare conditionata. Decizia este definitiva.

Decizia tribunalului vine duoa exact 2 ani de la incarcerarea lui Dragnea.

„Respinge contestatia formulata de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondata”, arata tribunalul. Liviu Dragnea va putea sa faca o noua cerere pentru a fi eliberat peste trei luni.

Avocata Flavia Teodosiu a spus miercuri ca nu exista date ca Dragnea nu si-a insusit decizia de condamnare, el indeplinind toate conditiile pentru a fi eliberat: conduita corespunzatoare, staruinta in munca, indeplinirea fractiei de 2/3 din pedeapsa.

„Se tot face vorbire despre participarea la programele educative. In fapt, sunt niste teste grila pentru care primesti recompensa, daca obtii punctaj maxim. Domnul Dragnea e inginer, nu e medic sau neurolog. Nu a luat punctaj maxim la unele teste grila, pentru ca erau intrebari despre cum functioneaza creierul, cum debuteaza diabetul. La alte teste i s-a spus ca sunt sub nivelul lui de pregatire. Acesta e motivul pentru care nu a luat creditele, nu ca a absentat”, a declarat Flavia Teodosiu.

Audiat prin videoconferinta, Dragnea a afirmat ca a suportat „toate abuzurile” in inchisoare.

„Tot ce a spus doamna avocat este sustinut de mine. Am avut o sanctiune. Este vorba despre o convorbire online dintre mine si o persoana de pe lista suport aprobata de penitenciar. Eu trebuie sa primesc o pedeapsa pentru ca am criticat puterea? Sunt o persoana relativ cunoscuta. Poate sa spuna cineva despre mine ca am avut un comportament negativ? Am suportat toate abuzurile la adresa mea in aceste luni: dreptul la hrana, la sanatate, la munca.

Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis. Eu am inteles pentru ce am fost adus aici. Nu inteleg de ce nu pot beneficia de dreptul de liberare. Am imbunatatit viata a milioane de romani, fara sa cer nimic in schimb”, a afirmat fostul lider PSD.

1 COMENTARIU

  1. Codrine , maica Codrineee !!!!!!, capul tau sub clar de luna seamana cu-n cap de strut ????, asa striga o bocitoare de prin Barcelona zilele trecute

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.