TVR, amendă de 10.000 de lei de la CNA după ce Cristache și Cristoiu l-au linșat pe Iohannis, într-o serie de emisiuni desfășurate în ianuarie, anunță Comisarul.ro. 

În una din emisiuni, moderatorul Ionuț Cristache se lansează în acuzații la adresa lui Iohannis, fiind chiar mai vehement decât invitatul său, Ion Cristoiu.

“Nu știu dacă ați realizat, dar președintele Klaus Iohannis și-a început anul cu chef de muncă și de faultat Constituția, ar spune unii. Cheamă partidele de coaliție la ordin, se așază în capul mesei când vine vorba de buget, dă direcții de guvernare, ba chiar mai mult astăzi a trecut la un nivel superior, a început să cheme individual miniștri la Cotroceni, fără șefii lor de partid sau de guvern și, din ce vedem, se conturează din ce în ce mai pronunțat un profil de președinte premier în persoana lui Klaus Iohannis.

Și atunci se naște fireasca întrebare: ne întoarcem cumva la epoca președintelui jucător de tip Traian Băsescu și la premierul de paie Emil Boc interpretat, de această dată, de Florin Cîțu? De unde atâta hărnicie pe un președinte obișnuit mai mult cu relaxarea în ultimii șase ani de mandat?“, a spus moderatorul emisiunii, potrivit transcrierii realizate de CNA.

“Șeful ține minte, mai ales că înțelegem că Klaus Iohannis este destul de ranchiunos și pătimaș“, a mai afirmat Cristache.

CNA a constatat că emisunea a încălcat prevederile art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare, potrivit cărora: “Toţi furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor.”

Conform Libertatea, Cristache are un salariu de 8.000 de euro “în mână“ deci evident că nu-i pasă de ceea ce credem noi despre emisiunea dânsului..

1 COMENTARIU

  1. Omul are dreptate, nu a greșit cu nimic nu a jignit cu nimic. A spune adevărul nu e o greșeală din contra e un act de demnitate. Nu asta a făcut Johanis pana acum? Cu specificația ca în comparație cu precedesorul, Johanis și guvernu lui a îngropat tara în datorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.