Premierul Florin Cîțu a comentat joi propunerea primarului orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, privitoare la comasarea județelor și înființarea de regiuni spunând că este o idee interesantă, care arată progres.

Prim-ministrul a precizat faptul că este o opinie personală deoarece propunerea nu a fost discutată între liderii politici ai coaliției de guvernare.

„Sunt mai mulți lideri în PNL care împărtășesc această opinie. Încă nu a fost ridicată la nivel de coaliție, dar mie mi se pare o idee interesantă. Arată progres”, a declarat Florin Cîțu în cadrul unei conferințe de presă.

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a propus comasarea județelor în regiuni. Edilul clujean susține că acest lucru ar ajuta la atragerea de fonduri europene și ar distruge sistemul clientelar format în sistemul comunist.

Acum par să se înțeleagă, dar cu foarte puțin timp în urma, erau aproape de război

Primarii de municipii, in frunte cu presedintele Asociatiei Municipiilor, Emil Boc, erau nemultumiti de adoptarea unei Ordonante de Urgenta adoptata de Guvernul Florin Citu. Este vorba despra masurile care vizeaza Codul Administrativ si care urmeaza sa fie adoptate prin OUG.

Presedintele Asociatiatiei Municipiilor din Romania (AMR) este Emil Boc. Funcția de presedinte executiv al asociatiei este ocupata de Constantin Toma, primarul PSD al municipiului Buzau.

Edilii puneau la indoiala capacitatea Guvernului de a realiza reforma statului, asa cum si-a asumat-o prin programul de guvernare. Deocamdată, nu s-a mai auzit nimic despre această nemulțumire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.