Premierul Florin Cîţu i-a reproşat, sâmbătă, primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, că a beneficiat de sprijinul PNL fără să intre în partid, transmiţându-i ca la alegerile din 2024 nu va mai face niciun compromis şi va susţine un candidat liberal la Primăria Bucureştiului.

“Noi construim o echipă. Şi aş vrea să vă întreb pe dumneavoastră, cei care sunteţi în sală, câţi dintre dumneavoastră aţi fost întrebaţi, onest, atunci când s-au făcut acele negocieri pentru primăriile din Bucureşti?

Câţi dintre dumneavoastră aţi fost întrebaţi? Asta înseamnă să lucrezi în echipă. Întâi mergem, vorbim cu oamenii noştri şi apoi luăm o decizie. Nu vom mai lua astfel deciziile. Nu vor mai fi luate decizii şi apoi aprobate în forurile noastre. Va fi invers şi de aceea îl susţin pe Ciprian Ciucu.

Aceste alegeri sunt despre viitorul PNL. Aşa se cheamă, PNL, dnule primar general. Cu tot respectul, domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Generală. Nu vom mai face compromisuri. Compromisurile costă.

Astăzi, când merg pe stradă în Bucureşti, vine lumea şi mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu-ştiu-ce parc. PNL decontează, deşi nu are administraţiile. Aceste alegeri despre PNL”, a declarat Cîţu, la reuniunea PNL Bucureşti.

De asemenea, premierul i-a mai reproşat lui Nicuşor Dan că, deşi „nimic” nu l-a oprit să intre în PNL după ce a primit „susţinerea partidului”, nu a făcut acest pas.

Remarcile lui Cîţu vin în contextul în care liberalii îşi aleg, sâmbătă, conducerea în PNL Bucureşti.

Premierul Cîţu îl susţine pe Ciprian Ciucu la preluarea şefiei organizaţiei, în timp ce Nicuşor Dan şi Ludovic Orban sunt în tabăra Violetei Alexandru. De altfel, la reuniunea PNL Bucureşti, Nicuşor Dan a susţinut un discurs în care şi-a arătat sprijinul pentru actualul preşedinte al organizaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.