Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut miercuri ca peste 90% dintre membrii partidului si dintre liderii PSD nu au fost de acord cu deciziile luate de Liviu Dragnea in domeniul justitiei.

Intr-o discutie cu Bogdan Chirieac despre Sectia Speciala, Ciolacu a declarat ca si „PSD a facut greseli” insa a pretins ca „peste 90% dintre liderii PSD” nu au fost de acord cu deciziile luate in domeniul justitiei.

„Domnul Stelian inainteaza in modificari legislative fara sa mai asteptam Comisia de la Venetia. Asa vor ei, ei nu au nicio treaba cu democratia.

Eu nu spun ca PSD nu a facut greseli, mi le si asum, e si normal. Indiferent cine le-a facut. Marea majoritate, categoric, peste 90% dintre membrii de partid sau din liderii partidului nu au fost de acord.

Sa vii cu atata aroganta, eu nu am vazut vreodata… Sa intri cu tancul, nimic sa nu fie transparent. Nu tin cont de absolut nimic, sa vii la TVR, cu oameni mediocri. Marea fala este ca ai facut reportaje cu vrajitoare”, a declarat Ciolacu la DC News.

Reamintim ca pe 9 iunie 2018, PSD a organizat un miting cu peste 100.000 de membri adusi cu autocarele din toata tara la care Dragnea a fost aplaudat si ovationat cand i-a catalogat drept „sobolani” pe magistrati.

De pe scena mitingului anti-justitie au vorbit o multime de actuali lideri ai PSD, printre care actualul prim-vicepresedinte al PSD, Gabriela Firea, si actualul vicepresedinte Lia Olguta Vasilescu.

Sursa știre : Aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.