Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine, cu putin timp inainte de votul la motiunea de cenzura, ca PSD are sanse de succes la fel cum a avut si Elvetia in meciul de aseara.

Elvetia a reusit sa elimine Franta, campioana lumii, de la Euro 2020 in urma unui meci dramatic.

„Aseara, alaturi de alte zeci de mii de spectatori, am vazut ce inseamna sa lupti pana in ultima clipa. Sa fii epuizat, dar sa crezi pana la capat in sansa ta.

Ca si Elvetiei, nimeni nu ne da sanse azi la motiunea de cenzura. Dar ne vom bate pana la ultimul vot. Evident, contam si pe ratangiul de serviciu Citu. Hai ca se poate!”, a sustinut Ciolacu, marti dimineața, potrivit Aktual24.ro.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca marti, la dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura, vor fi prezenti toti parlamentarii social-democrati, iar pentru ca motiunea sa fie adoptata ar mai fi nevoie de 20 de voturi din arcul guvernamental.

„PSD va fi prezent in integralitate maine (marti – n.r.) la motiunea de cenzura. Era un singur parlamentar care are o boala incurabila si era sub tratament, dar vine la aceasta motiune. Am inteles ca tot grupul AUR este prezent. Am discutat cu ei, nu avem un proiect politic, au anuntat public ca vor vota motiunea.

Parlamentarii neafiliati au anuntat, presupun ca vor fi voturi si din grupul minoritatilor. Ar trebui 20 de voturi sa vina si din actualul arc guvernamental ca motiunea sa treaca”, a spus Ciolacu la TVR.

El a adaugat ca faptul ca parlamentarii USR PLUS vor fi tinuti in banci si nu vor vota „este un instrument de santaj de la Citu si de negociere”.

„Vom afla peste 2-3 zile ce au negociat azi. Cand vedeti vreo numire facuta. (…) Eu, daca as fi in locul lui Orban, as face un act de patriotism si as indemna colegii sa voteze aceasta motiune”, a afirmat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.