O relație de dragoste, începută pe internet, s-a terminat tragic miercuri seară. O tânără în vârstă de 32 de ani, din Caraș-Severin, mama unei fetițe de cinci ani, a fost ucisă și abandonată pe un câmp, de fostul iubit.

Bărbatul a fugit după crimă, dar la câteva ore a mers la poliție și a spus ce a făcut, potrivit informațiilor furnizate de Stirileprotv.ro. 

Delia și Marius s-au cunoscut online, în urmă cu 6 luni. În octombrie s-au mutat împreună, dar la scurt timp relația a început să se destrame. Apropiații spun că certurile porneau de la fetița tinerei, în vârstă de cinci ani. În urmă cu câteva zile, femeia nu a mai suportat scandalurile și a fugit cu cea mică la mama ei, în Caraș-Severin. Miercuri seară, individul a venit după ea.

„El a agresat fata. A venit aici la mine și el a urmărit-o în continuu. A primit un mesaj pe telefon și a spus că merge până la colț și nu am mai văzut-o”, a povestit mama victimei.

A fost doar o cursă, prin care femeia de 32 de ani a fost ademenită de fostul iubit afară. Potrivit anchetatorilor, tânăra a fost lovită și înjunghiată de mai multe ori. Individul a dus-o apoi pe un câmp.

După ce a ucis-o, a abandonat trupul neînsuflețit pe câmp, la aproximativ un kilometru distanță față de sat. Bărbatul a luat apoi trenul până în județul vecin, Mehedinți. Spre dimineață, a mers la poliție însoțit de fratele său și s-a predat.

„A venit poliția, o anunțat-o pe maică-mea că nu se știe ce și cum și până la urmă au găsit-o. Gelozie, dragoste, iubire au ceva de genul”, a spus fratele femeii.

Individul în vârstă de 29 de ani este în custodia poliției de când s-a predat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Caraș Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.