Mirela Vaida a fost atacată în direct, în emisiunea Acces Direct, de o femeie dezbrăcată, care a aruncat o cărămidă în direcția acesteia, în timp ce prezenta emisiunea.

Agresoarea a fost ridicată de polițiști, însă a fost lăsată în libertate, la momentul respectiv.

La scurt timp, aceasta a mai atacat încă o dată sediul Antena 1, acolo unde se realizează emisiunea Acces Direct și a acționat într-o manieră asemănătoare. S-a dezbrăcat complet de haine, a luat un bolovan și a spart geamuri ușilor de la intrare, încercând să ajungă la Mirela Vaida pentru a o ataca.

Pretextul pe care femeia pe nume Antoanela l-a folosit atunci când a explicat de ce a ajuns să comită un asemenea gest a fost faptul că Mirela Vaida ar trebui să-i dea niște bani pe care artista i-ar fi furat de la ea. Desigur, acuzațiile au fost nefondate, iar femeia părea a nu fi în deplinătatea facultăților mentale.

Antoanela Grigoraș, agresoarea Mirelei Vaida, a fost găsită vinovată pentru distrugere (2 luni de închisoare), tulburarea liniștii publice (3 luni de închisoare) și violarea sediului profesional (6 luni de închisoare). După contopirea pedepselor, femeia s-a ales cu o condamnare de 9 luni de închisoare, potrivit viva.ro.

Însă lucrurile nu au rămas astfel. Instanța a decis ca în loc de 9 luni de închisoare, femeia să fie pusă sub supraveghere timp de 2 ani. Iată că în tot acest timp, femeia pe numele Antoanela va fi obligată să se prezinte la serviciul e probațiune, să primească vizitele consilierului desemnat, să anunțe schimbarea locuinței, schimbarea locului de muncă și informații care să justifice controlul mijloacelor de existență, potrivit sursei citată mai sus. Atoanela Grigoraș va trebui și să presteze 45 de zile în folosul comunității în cadrul Consiliului Local Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.