Cazarea „de lux” de la privații de pe litoralul românesc poate deveni, de multe ori, o mare țeapă. Nu puține au fost cazurile în care turiștii au fost surprinși neplăcut de faptul că pozele nu arătau deloc realitatea și că au plătit chiar și mai bine de 300 de lei pe noapte pentru a sta în mizerie, praf și fără condițiile promise de proprietar.

Acesta a fost și cazul unei familii din București care a fost țepuită de proprietara unei garsoniere din Mamaia Nord și, ce să vezi, tot ea era cea deranjată că turiștii aveau nevoie de apă caldă și condițiile promise, potrivit informațiilor furnizate de Replica Online. 

Cazarea pe litoralul românesc poate deveni o loterie pentru cei care aleg să își petreacă sejurul la mare într-un apartament privat ci nu într-o unitate de cazare autorizată.

Astfel, concediul poate fi ruinat de proprietarii țepari care trimit potențialilor clienți fotografii vechi sau din alte locații pentru a-i încânta pe turiști și, când colo, la fața locului, luxul dispare. Printr-o astfel de situație a trecut și o familie din București, care, sâmbătă seară, 17 iulie, au fost nevoiți să-și caute disperați o altă cazare.

„Ni s-a dat o altă garsonieră, nu cea rezervată. Aceasta în care am fost cazați nu avea apă caldă deloc, nu se făcuse curat în ea, era un praf de nedescris. Deși garsoniera era de lux, nu aveam saci menajeri, burete și detergent de vase ca să spăl paharele foarte murdare de la bucătărie, ca să le putem folosi. Terasa era foarte prăfuită și fără uscător pe care să ne punem lucrurile ude.

Deși știa că suntem 2 adulți și 1 copil nu s-a asigurat ca oferă condiții pentru cei 300 de lei solicitați și plătiți la cazare, iar când nu a reușit să rezolve cu apa caldă, ne-a reproșat că a băgat benzină de 150 de lei să vina să ne rezolve problema și că pe lângă faptul că nu ne convine că nu avem apă caldă, mai avem și alte observații.

A zis să plecăm că ne dă banii înapoi, deși era 7.00 seara, sâmbătă, și aveam un copil de 3 ani obosit și nespălat după o zi de plajă. Garsoniera este în Mamaia, Aleea Itaca nr. 2, ap. 10”, a declarat turista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.