Loading...

Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, a făcut valuri pe internet în vara lui 2018, după ce i-a jignit pe românii care urmau să vină în ţară la protestul din 10 august.

Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului în Construcţii Vrancea, devenit celebru după ce anul trecut a distribuit pe Facebook o postare cu titlul „10 august, cea mai mare sărbătoare europeană. Se goleşte Europa de Cerşetori, Hoţi şi Curve din România”, a fost detaşat, tot ca director, în judeţul Suceava. Decizia de detaşare a fost luată de ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, cel pe care Prescorniţoiu ar fi trebuit să-l verifice în cadrul construcţiei casei care “a crescut” mai mare din cauza unei grinde în plus.

Locul său va fi luat în Vrancea de Daniela Ţernă, inspector în construcţii la aceeaşi instituţie. Postarea lui Prescorniţoiu din 2018 a avut loc cu câteva zile înainte de mitingul Diasporei din 10 august, încheiat cu violenţe mari, şi a stârnit indignarea multor românilor. După scandalul public generat, Prescorniţoiu a fost cercetat disciplinar de conducerea centrală a Inspectoratului de Stat în Construcţii, dar la finalul anchetei nu s-a luat nicio măsură, iar funcţionarul a rămas pe postul de director până la detaşarea pe aceeaşi funcţie la Suceava. Prescorniţoiu spunea atunci că la miting nu au cum să vină oameni care au de lucru, pentru că aceştia sunt la muncă. „Vorbeam de hoţi, curve şi cerşetori! Cei ce muncesc nu vin la mitinguri! Cine se simte lezat…”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

Sursa stire: Adevarul.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.