Omul de afaceri Viorel Cataramă a fost prezent la „mini-mitingul” de sâmbăta din Piaţa Victoriei, unde, afirmă el, a protestat împotriva „distrugerii capitalului românesc” şi „împotriva milioanelor de şomeri care au rezultat”.

Cataramă a susţinut că românii sunt sub „tiranie” şi nu în libertate şi că vinovaţi de această situaţie sunt preşedintele Klaus Iohannis şi parlamentul care a adoptat legislaţia actuală.

„Au abandonat în faţa inamicului. Pe bază de frică şi laşitate au distrus România şi milioane de români, i-au sărăcit, i-au făcut muritori de foame, i-au îmbolnăvit pe mulţi. Totul pentru că nu au pus mai presus interesele naţionale, au avut cu totul şi cu totul alte interese”, a declarat liderul Dreptei Liberale.

Cataramă a recunoscut însă că „virusul există, şi astăzi există” şi a avertizat că „oricând ne putem infecta cu el”.

Afaceristul a fost luat la rost de unii dintre protestatarii prezenţi în faţa Guvernului. Aceştia i-au reproşat atât traseul necunoscut în politică, din care motiv nu ar trebui să se afle acolo să protesteze, precum şi felul în care s-a îmbrăcat, în contrast cu restul celor prezenţi: „cămaşă de la Tom Ford, blugi de 1000 de euro”. Un alt protestatar i-a reproşat că şi-a obţinut averea prin furt, moment în care afaceristul a început să strige: „La muncă!”.

Întrebat de un tânăr cum de a obţinut atâţia bani, Viorel Cataramă a răspuns:

„Prin muncă. Am muncit la fel ca tine. […] Eu sunt un mic Donald Trump al României”, a adăugat milionarul, citat de aktual24.

Un alt bărbat prezent în Piaţă i-a reproşat omului de afaceri că a lucrat pentru el şi că nu i-a plătit salariul pe trei luni. Cataramă a reacţionat la fel, strigând: „La muncă, la muncă!”.

Au fost însă şi susţinători ai omului de afaceri. Unii dintre protestatari l-au îmbrăţişat spunând „hai să luăm Covidul de la Viorel Cataramă”, şi şi-au făcut fotografii cu el. Cataramă era în mijlocul celor prezenţi fluturând un drapel, fără să poarte mască de protecţie.

Materialul video aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.