Firma guvernatorului Migur Isărescu a reușit în anul pandemiei cele mai mari afaceri de la înființarea sa și un profit dublu față de cel înregistrat în anul anterior.

Casa de vinuri a guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de peste 5,2 milioane de lei, de la 4,1 milioane lei în anul precedent, și un profit net de 1,8 milioane lei, dublu comparativ cu 2019, scrie Profit.

Firma are 22 de angajați. Afacerea cu vinuri a guvernatorului BNR a raportat astfel cele mai bune rezultate de la lansare.

Guvernatorul Mugur Isărescu, care are 40 de hectare de viță-de-vie în Drăgășani, vinde 9 sortimente de vin, potrivit datelor anterioare. Cele mai vechi sortimente sunt produse în 2012.

„Manole”. „Sursa Manole”. Sub acest nume de cod s-a ascuns, inainte de 1989, actualul guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Se afla in evidentele UM 0195, adica sub controlul Contraspionajului Extern din Centrala de Informatii Externe, scrie Romania Libera in editia sa de marti. Investigatia celor de la Romania Libera, intinsa pe 3 pagini, este insotita de facsimile si documente din care rezulta ca ofiterii UM 0195, Contraspionajul Centralei de Informatii Externe, il dirijau pe „Manole” sa spioneze diplomati americani sau britanici, banuiti a fi genti acoperiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.