Un consilier general din Primăria Capitalei a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie, despre care susține că a fost realizată într-un magazin din București.

Este vorba despre o imagine în care se vede cum doi șobolani se află pe raftul unei patiserii, în jurul unui covrig.

Consilierul general se numește Adrian Moraru și este membru PNL. El lansează acuzații la adresa USR-PLUS, susținând că scandalul salubrizării dintre primarul Clotilde Armand și societatea Romprest își produce acum efectele.

”Șobolani în magazine. În sectorul 1. În CAPITALĂ CAPITALEI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl dorești. Însă nu așa se soluționează conflictul cu ei.

Cu toate astea PÂNĂ UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la țară ca să ne arate ei că lupta cu “mafia”?” – a scris consilierul general pe Facebook.

Recent, Prefectura Capitalei a refuzat să-și dea acordul pe cererea de instituire a stării de alertă în Sectorul 1 – din cauza problemei salubrizării – deoarece autorităţile responsabile în domeniul sanitar şi de mediu nu consideră că ameninţarea este “suficient de gravă” la adresa locuitorilor pentru a se lua măsuri “excepţionale”.

De asemenea, primarul Clotilde Armand a anunțat, miercuri, 15 iunie, că Primăria Sectorului 1 a reuşit să deschidă dimineaţă “porţile sortatorilor” şi să-i plătească direct, iar gunoiul a început să fie ridicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.