Dan Bittman, unul dintre cei mai vehementi negationisti, ce plange ca a fost „interzis” de mai multe posturi TV si radio. El a dat ca exemplu Pro TV si Europa FM.

“Nu credeam ca, la 31 de ani de la schimbarea acelui regim politic, in care nu puteam vorbi liber, opiniile publice mai pot fi cenzurate. Uneori, mi se pare mai rau decat inainte de 1990.

Nu am fost niciodata impotriva unor masuri clare si ferme, dar am criticat acel tip de masuri haotice, care nu au facut nimanui bine. Am avut nevoie de decizii luate pe baze solide, iar asta nu s-a intamplat intotdeauna.

Acum constatat ca televiziuni centrale, precum PRO TV, sau radiouri, precum Europa FM, care s-a lansat cu un concert marca Holograf, evita sa ma mai cheme in studiourile lor fiindca am avut curajul de a-mi exprima liber opiniile. Cei care s-au suparat pe mine o fac, dupa mine, fie din trufie, fie din lipsa de putere de a dialoga”, a declarat Dan Bittman pentru Playtech.ro.

La inceputul lunii martie, Bittman s-a plans ca a fost interzis si la Antena 3.

”Am aflat si eu ca suntem pusi pe lista neagra, chiar zilele trecute m-a sunat actorul Dorel Visan, care are 82 de ani si care mi-a spus ‘Dane, amandoi suntem pe lista neagra’. Aoleu, am zis eu! Da, suntem pe lista neagra a unui realizator de emisiuni de la Antena 3, nu ii dau numele, dar ii place armata foarte mult”, a declarat Dan Bittman, luni seara, la Romania TV.

Bittman se refera la realizatorul Radu Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.