Despre ipocrizia sau falsa modestie a românului se feresc multe publicații să scrie și motivul este unul lesne de înțeles: românii nu or să citească și să mai și distribuie un articol în care se scrie despre ei, la modul negativ.

Haideți pentru început, să facem lumină asupra a două aspecte: în primul rând Andreea este născută în Canada iar în al doilea rând o cheamă și Vanessa. Dacă faci o căutare pe google cu “Andreea Vanessa” nu vei găsi nimic despre ea, deoarece nu s-a scris așa. De ce ocolesc publicațiile aceste două detalii? Este foarte simplu: imediat s-ar evidenția faptul că nu prea are legătură cu România (nici măcar la nume) unde să mai pui că nici nu vorbește foarte bine limba română. Și e normal – pentru ea – Canada e totul. Dar de ce ne place să o numim româncă, totuși și-i punem microfonul in nas, ori de câte ori câștigă, în speranța că vom auzi 3 cuvinte în română? Foarte simplu: căutam scandal într-o falsă modestie. Vă imaginați ce s-ar fi întâmplat dacă Andreea nu ar fi vorbit românește sau să nege ca are legături cu România? Asta ar fi fost ca pâinea caldă pentru televiziuni și ziare. Ar fi făcut-o praf la fiecare victorie a ei!

Loading...

Dar dacă tot suntem la acest subiect, vă întreb: cu ce e mai româncă Andreea Vanessa decât Klaus Johannis, de exemplu? Bine, puteam să aleg orice etnic român, întrebarea avea același substrat. Dar Simona Halep, e româncă? Apropo, și e e certata cu presa, doar ca având atâta simpatie în rândul românilor, presa a trebuit să-și calce pe inimă și să nu scrie de rău despre ea.

Pe final las tema deschisă, ca doar nu era să lămurim aici ceea ce n-au putut lamuri mari gânditori ai lumii: oare de ce te iubesc oamenii doar când câștigi? În rest, uită până și de părinții care i-au crescut, dacă nu mai au nimic de câștigat de pe urma lor. Haideți totuși să menținem flacăra naționalismului aprinsă și să strigăm în gura mare “hai România” chiar dacă în acele momente se ține un moment de reculegere pe stadion. Dacă nu cu victoria naționalei, măcar cu huliganismul și tot suntem pe locul 1 la ceva….

Hotelurile ieftine din Canada îndeplinesc cerința cazării de către călătorii care beneficiază de bugetul cu șnur. Deoarece cazarea nu este o problemă în Canada, una dintre cele mai dezvoltate economii din lume; hotelurile de acolo oferă tot ceea ce un călător se poate aștepta în timpul călătoriei sale în țară. Când vine vorba de cazare cu călători, hotelurile oferă o gamă variată de facilități de cazare călătorilor, care includ clasă de lux până la cazare cu buget.

Atracții turistice în Canada
Situat în partea de nord a Americii de Nord, este o destinație turistică populară, iar călătorii se bucură mult de excursii către diverse atracții turistice. Citiy are numeroase atracții turistice, care include orașe precum Québec și Montréal, Toronto, Calgary, Edmonton și Vancouver, etc. Orașele de acolo nu numai că au o cultură vibrantă, dar au un model arhitectural unic, care este o atracție majoră pentru majoritatea turiștilor din Canada. .

Unele atracții turistice populare din Canada, cum ar fi Bay of Fundy, Insula Cape Breton, Charlottetown, Churchill, Parcul Național Gros Morne, Halifax, Parcul Național Jasper, Kelowna, Parcul Național Kootenay, Moncton, Parcul Provincial Mont Tremblant, etc. nu sunt doar exotice dar și aventuros. Mai mult, alte atracții turistice din Canada, inclusiv Niagara-on-the-Lake, Ottawa, Regina, St John’s, Tofino, Waterton-Glacier International Peace Park, Winnipeg, Parcul Național Yoho sunt renumite pe tot globul printre călători.

Cazare în Canada

În timp ce călătoriți în Canada, cazarea vine în primul rând în mintea călătorilor și acest lucru este necesar, deoarece un călător trebuie să stea undeva. Cu toate acestea, hotelurile oferă un serviciu de cazare atât de magnific în Canada, încât călătorii uită de toate problemele legate de cazare în Canada și se bucură de călătoria lor în țară. Hotelurile ieftine din Canada nu numai că oferă cazare economică, dar au și arhitectură modernă, care merită călătoria.

Hotelurile ieftine din Canada arată cu adevărat că Canada aparține economiilor de top din lume și are o bogăție enormă de resurse minerale și vegetale, terenuri fertile pentru agricultură și silvicultură. Țara este cunoscută pentru bio-diversitatea și dezvoltarea sa verde. Călătoria și turismul în Canada oferă milioane de locuri de muncă în Canada și contribuie în principal la PIB. Datorită destinațiilor atractive de călătorie din Canada, industria turismului va crește.

Hoteluri ieftine Canada

Hotelurile ieftine din Canada se potrivesc cel mai bine studenților, ambalatorilor de genți, etc. Găzduind tot felul de călători din întreaga lume, hotelurile ieftine din Canada sunt un loc ideal pentru a rămâne cu restricții bugetare. Călătoriți în Canada și vizitați Cascada Niagara și peisajele montane impresionante din parcurile naționale Banff și Jasper pot fi doar o experiență de călătorie uimitoare pentru toată viața. Călătorii care iubesc natura și doresc să se plimbe pe munții verzi, Canada este minunat.

Mutarea într-o țară mare și populară precum Canada este într-adevăr captivantă, dar când vine vorba de a vă stabili acolo ferm, chiar din momentul în care ați debarcat, lucrurile pot părea descurajante. Unul dintre cele mai dificile aspecte ale imigranților după experiența imigrării este găsirea unui spațiu de cazare confortabil. Ținând cont de acest fapt, vă vom ajuta cu câteva informații bune despre cum puteți găsi o cazare confortabilă în Canada și câteva surse care vă vor ajuta să găsiți un loc bun pentru a locui în Canada. Continua să citești!

Găsirea de cazare în Canada:

Mai des imigranții planifică mai întâi o cazare temporară, apoi trec la o soluție permanentă, probabil atunci când s-au stabilit cu un loc de muncă bun și au găsit un loc preferat în Canada. Aceste spații de cazare temporare ar putea fi hoteluri, apartamente lunare de închiriere, pensiuni, etc. Dar, un lucru de reținut aici este faptul că majoritatea apartamentelor lunare din Canada sunt supuse unor perioade de închiriere de 12 luni. Tocmai din acest motiv, Canada a introdus servicii nou-venite pentru imigranți, care ajută imigranții în procesul de decontare și integrare și sunt complet libere de acces. Printre aceste numeroase servicii, unul este asistența pentru a găsi o cazare în Canada. În funcție de aceste servicii, te va ajuta foarte mult ca imigrant să găsești cel mai bun loc în care să trăiești în Canada și într-un ritm mult mai rapid.

Locație dorită în Canada
bugetul tău
Ușor de naveta la locul de muncă (distanță și timp)
Alte cheltuieli asociate
Care este costul vieții în Canada?
Costul vieții în Canada depinde doar de zona pe care alegeți să o trăiți. În timp ce recenziile spun că locuri precum Montreal și Saskatchewan sunt cele mai accesibile locuri din Canada, ceea ce le consideră incredibil de economice, Alberta și Vancouver sunt orașe scumpe. Dar, indiferent de locul în care intenționați să stați, ar trebui să fiți pregătit financiar, deoarece costul vieții în Canada va fi cu siguranță puțin mai mare decât costul vieții în țara de origine.

Surse pentru a găsi un loc în care să trăiești în Canada:

Corporația canadiană pentru credite ipotecare și locuințe: CMHC este agenția națională pentru locuințe a Guvernului Canadei și cea mai bună resursă pentru a vă stabili în Canada. Această corporație își propune să ofere produse și resurse de locuințe pentru persoanele care caută cazare în Canada. Fie că este un nou venit care închiriază un apartament sau o reședință permanentă care planifică o casă, această cooperare ajută pe toți cu resursele preferate.

Directoare pentru locuințe: În funcție de tipul de locuință pe care îl căutați, temporar sau permanent, puteți căuta cazări la alegerea dvs. în directorii de locuințe din Canada.

Clasificate sau ziare locale: Adesea, secțiunea clasificată a ziarelor locale conține anunțuri care conțin case de închiriere din zona respectivă. Consultarea unui astfel de lucru vă va ajuta să găsiți un loc bun pentru a trăi, în funcție de bugetul dvs.

Site-uri web: Unul dintre cele mai reputate și extrem de revizuite site-uri din Canada este Padmapper.com. Acest site web are o hartă a zonei alese în Canada și vă va arăta toate opțiunile de locuințe disponibile în acea regiune. De asemenea, kiji.ca și craigslist.ca sunt locuri bune care prezintă listele de locuri de muncă, servicii, cazare etc. disponibile în Canada.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.