Traian Berbeceanu a anuntat, luni, sa s-a reinscris in PNL dupa ce a parasit functia de prefect al Capitalei. Berbeceanu si-a redepus adeziunea la filiala PNL din Deva.

A venit „cu sulițe și trâmbițe” în PNL, românii având foarte multe așteptări de la dânsul. Între timp însă, nu s-a mai auzit mare lucru, excepție fiind scandalul din Rahova, unde mascații au năvălit peste o petrecere țigănească.

„In luna octombrie a anului trecut domnul prim ministru Ludovic Orban mi-a propus sa preiau functia de Prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea data a Codului Administrativ au impus demisia mea din P.N.L. Am facut-o cu strangere de inima…

Unii au inteles gresit faptul ca nu mai eram membru de partid, chiar au crezut ca, de dragul unei demnitati publice, as putea sa-mi schimb optiunea politica. S-au inselat!

In acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea in PNL – organizatia Deva, pentru mine fiind singura alternativa politica cu adevarat serioasa”, a anunțat plin de bucurie, Berbeceanu.

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat saptamana trecuta instalarea noului prefect al Capitalei.

„Au fost si numiri de prefecti. Bucurestiul are un prefect, maine va depune juramantul”, a precizat premierul Citu, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria.

Pentru functia de Prefect al Municipiului Bucuresti, PLUS l-a desemnat pe presedintele filialei PLUS sector 6, Alin Stoica. Acesta este de profesie avocat si a lucrat ca expert in domeniul relatiilor de munca intr-o companie multinațională.

Sursa știre : Aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.