AUR: „O națională în genunchi, la propriu și la figurat: obișnuiți să îngenuncheze în fața adversarilor, jucătorii echipei naționale de fotbal au mers astăzi și mai departe, luând decizia de a îngenunchea la propriu, luând astfel parte la campania corect politică a stângii globaliste #blacklivesmatter!

Partidul condus de George Simion a reactionat in urma propagandei politicall correctness exercitata de catre judecatorii englezi au ingenuncheat ieri seara inaintea meciului cu Romania in numele „Black lives matter”, pentru ca ulterior ca si niste jucatorii romani sa imite la randul lor gestul englezilor, doar 2 dintre jucatorii nationalei Romaniei avand demnitatea sa stea in picioare. AUR critica atitudinea jucatorilor nationalei, despre care spune ca a au ingenuncheat in fata Angliei atat la figurat dar mai ales la propriu si au luat parte la campania corect politica a stangii globaliste #blacklivesmatter.

AUR reamneteste de asemenea de cazul tanarului TIR-ist roman ucis in Franta in urma cu aproape o luna de imigrantii ilegali veniti din Franta si intreaba unde erau pseudo-„atleții ai luptei anti rasiste” in acest caz si cum au reactionat, criminalii africani nefiind cautati nicio scunda de autortatile francezeia iar autoritatile romane fiind pe silence total inacest caz.

„O națională în genunchi, la propriu și la figurat: obișnuiți să îngenuncheze în fața adversarilor, jucătorii echipei naționale de fotbal au mers astăzi și mai departe, luând decizia de a îngenunchea la propriu, luând astfel parte la campania corect politică a stângii globaliste #blacklivesmatter.

Oare acești pseudo-«atleți ai luptei anti rasiste» ar reacționa în vreun fel dacă le-ar fi solicitat să facă același gest pentru Mihai Spătaru (șoferul de TIR ucis în Franța) sau pentru Barbu Zaharia (bărbatul ucis de polițiști în Pitești)? Viețile românilor nu contează?!”, a fost mesajul postat de AUR duminică noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.