În cazul acestui meșter, s-ar putea spune că eroarea a devenit o rutină. Specializat în zugrăvirea exteriorului clădirilor, omul își ia uneltele, se instalează, revopsește casa și un pic mai târziu află că nu era la adresa bună, ci la vecini.

Șeful său spune că este un zugrav excelent, doar că este un pic zăpăcit. În trei ani, meșterul din Marea Britanie a încurcat de șapte ori casele pe care trebuia să le zugrăvească. Șe numește Wayne Collins și are 49 de ani.

Loading...

Șeful său a decis în iunie să ia o cameră de filmat și să vadă ce se petrece. Ajunge în apropiere de o casă situată într-o localitate din Țara Galilor și se aude spunând „Din nou!”. Îi arată angajatului plasticul de la ferestrele locuinței vecine. Acolo trebuia să vopsească. Proprietarii ambelor case sunt plecați, așa că n-a avut cine să-i spună că nu e în locul unde trebuia să se afle.

A început să zugrăvească o locuință și a terminat lucrarea la altă casă

Duane Knott, patronul firmei de construcții, a explicat presei că deja l-a concediat de mai multe ori pe angajatul distrat. Dar de fiecare dată, l-a reangajat după aceea, pentru că este un muncitor eficient. Atunci când nu se înșală în privința adresei.

La rândul său, Wayne Collins spune că nu are nici cea mai mică idee de ce i se tot întâmpla asta și de ce tot încurcă adresele. Mai mult, și atunci când nimerește la adresa bună, nimic nu e garantat. Odată, Wayne a început să zugrăvească o casă la adresa la care trebuia, dar și-a încheiat lucrarea…la altă casă!

Patronul nici măcar nu se mai enervează

„Aproape că m-am obișnuit acum. Nici măcar nu mă mai enervez”, a mărturisit Duane Knott. Spune că își filmează angajatul la fiecare nouă gafă pe care o face. „Am întrebat pe alți patroni dacă au și astfel de probleme cu angajații, dar mi-au spus că nu și că povestea mea e pur și simplu incredibilă”, mărturisește șeful ghinionist.

Pe de altă parte, Wayne Collins nu este singurul dintre angajații care l-au făcut pe Duane să vadă roșu în fața ochilor. Unul dintre colegii acestuia, angajat de un an, s-a înșelat și el în privința locuinței pe care trebuia să o zugrăvească. Însă este departe încă de „recordul” lui Wayne Collins, scrie  BBC.

Meșterul privește, se lovește cu palma de frunte și mărturisește că deja a zugrăvit fațada… locuinței greșite.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.