Diana Vasilie, o tânăra pasionata de agricultura, din Satul Scarisoara Noua de lângă municipiul Carei, a postat un mesaj cât se poate de clar pe pagina personală de Facebook , care ar trebui sa ajungă cât mai departe!

Haideți să vedem dacă reușim să trezim interesul românilor, cu un mesaj din partea unei fete muncitoare, care prin sudoarea muncii își câștigă fiecare bănuț.

Redam mesajul Dianei :

Sunt o tânără pasionată de agricultură, dar sunt profund dezamăgită de modul în care suntem tratați, noi, producătorii români de când suntem acceptați în UE ca și consumatori.

Promovăm hipermarketurile, supermarketurile și uităm de producătorul român care muncește de la ora 05:00 până seara când pleacă la piața unde își pierde nopțile (una, doua zile ) încercând să-și vândă marfa, care muncește pe brânci să scoată pe piață o marfă de calitate, deoarece bineînțeles ,, clientul nostru, stăpânul nostru” și trebuie mulțumit.
Va mulțumim ca sprijiniți importurile, va mulțumim ca ne umpleți pietele de marfuri ,, proaspete’’ aduse din Grecia, Spania,Italia…etc.

Noi ca producători,va mulțumim! Iar eu, printre alți zeci de tineri care vor sa trăiască decent din agricultura, va mulțumesc ca ne ,,sprijiniți” și ne ,,oferiti”șansa de a ne dezvolta și de a ne crea un viitor în acest domeniu care pentru noi într-adevăr este o pasiune, dar ce contează pentru voi ?! ❗️❗️❗️❗️

SI nu în ultimul rând, nu suntem multumiti ca avem la conducere ,,oameni cu minți sclipitoare și cu școli superioare ’’ ( bineînțeles făcute la IFR) care n-au nici o legătura cu agricultura, ci sunt puși in funcție politic … Si bunica spune ,, o trecut și ăștia prin școala ca rata prin apa ”.

Este o adevărata onoare pentru noi, sa rămânem alături de familiile noastre , sa n-ajungem pe meleaguri străine sa fim slugile altora, vrem sa rămânem în țara, chiar dacă muncim și ne alegem cu putin( munca, experiența etc.).

Cu stimă și respect, o tânăra profund dezamăgită!

Intreaga postare a Dianei o găsiți aici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.