Raluca Turcan a fost surprinsă în timp ce o tânără îi ține umbrela pentru a o feri de ploaie. Această întâmplare nu reprezintă altceva decât aroganța politicianului român care în campanie promite „Marea cu sarea” și când se vede ajuns într-o funcție vremelnică, încearcă să profite la maxim de poziția ocupată. 

Scena a fost surprinsă joi, când ministrul Muncii a efectuat o vizită de lucru în judeţul Argeş. Deși este ministrul Muncii, se pare că nu scutește de un efort fizic o altă persoană, atunci când are ocazia. Dacă asa se manifestă în public, imaginați-vă cum se comportă acești oameni acolo unde nu ajung obiectivele camerelor! 

Raluca Turcan a efectuat joi o vizită de lucru în judeţul Argeş, la Uzina Dacia de la Mioveni, Casa Judeţeană de Pensii, Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Argeş.

Între vizite, Turcan a trecut prin centrul Piteștiului, unde a dat dovadă de aroganță, fiind surprinsă în timp ce o tânără îi ținea umbrela, scrie pitesti24.ro.

Ploua și, deși nu avea mâinile ocupate, nu și-a ținut singură umbrela uriașă.

Gestul ministrului Muncii amintește de momentul din Parlament, când lui Dan Barna i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, ci a preferat să îi ridice un angajat. Atunci, angajatul Camerei Deputaților a trecut prin spatele vicepremierului, a luat ochelarii căzuți și i-a lăsat pe pupitru, în dreptul lui Dan Barna.

Poza: Pitești24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.