Poliţiştii din Galaţi au demarat o anchetă, după primirea unui apel la 112 în timpul căruia un bărbat a strigat: “Criminalilor, daţi-mi drumul”, scrie News.ro. 

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, apelul la 112 a fost făcut vineri seară, în jurul orei 17.00, când un bărbat a apelat serviciul de urgenţă, de pe o cartelă telefonică prepay, operatorul auzindu-l pe acesta ţipând “Criminalilor, daţi-mi drumul!”, după care convorbirea s-a întrerupt.

“S-a încercat, de mai multe ori, contactarea apelantului, dar rezultatul a fost negativ, întrucât telefonul fusese închis.”, precizează, sâmbătă, IPJ Galaţi.

Ulterior, apelul a fost localizat de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale iar mai multe patrule de poliţie au fost dirijate în zonă, poliţiştii efectuând verificări la societăţile comerciale şi imobilele din zonă.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că apelul a fost făcut de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Şendreni, care, manifestând o stare de agitaţie psihomotorie, fusese preluat de pe stradă de un echipaj al Ambulanţei, şi condus la Spitalul de Psihiatrie. Apelul telefonic a fost efectuat în aceste împrejurări.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru soluţionarea cauzei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.