Nu știm exact câți oameni a interzis America pe teritoriul ei din cauza corupției, dar știm sigur ca Liviu Dragnea este unul dintre ei! Pentru o țară cu o democrație așa cum ar trebui să fie, acest lucru ar reprezenta o rușine enorma! Nu e și cazul nostru, firește.

Dar oare ce au înțeles românii din toată povestea asta? Au înțeles mesajul dat și anume acela ca Dragnea este corupt până în măduva oaselor și prin urmare și partidul în fruntea căruia a fost, până nu demult?? Cu siguranță nu putem spune asta, având în vedere că în ultimul timp le cam înțelegem pe dos, parcă toată lumea ar fi contra noastră și doar noi avem dreptate!

Loading...

Acum, să fim serioși : cum explici unui alegător PSD, faptul că americanii îl arată cu degetul pe Liviu Dragnea? Poate acest alegător să înțeleagă gravitatea faptului, între două pahare de vodcă luate pe datorie? Șansele sunt aproape zero și cel mult ai obține un răspuns de genu: americanii “are” ciudă că se descurcă! Și uite așa, conduși de votanții acestor hoți, România se afundă într-o criză fără de sfârșit, din care pare că putem ieși doar trecându-i granițele. Nu contează în ce direcție, deoarece ca la noi, la nimenea! De rău, firește..

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.