Naționala de fotbal a României a fost îmvinsă cu 4 – 0 de de Coreea de Sud, duminică, la Kashima, în Grupa B a turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. România rămâne în cursă pentru sferturile de finală.

Este al doilea meci jucat de România la JO 2020, după victoria cu Honduras (1 – 0 în urma unui autogol înscris de Elvin Oliva în prelungirile primei reprize).

Al treilea meci din Grupa B va fi jucat împotriva selecționatei din Noua Zeelandă.

Cornel Dinu, unul dintre cei mai vocali oameni din fotbalul românesc, a avut un discurs dur la adresa naționalei lui Rădoi. Dinu nu a rezistat în timpul meciului și a închis televizorul la scorul de 2-0.

„Am văzut până la 2-0, după care mi-a fost frică să nu se termine 10-0 și m-am mai culcat o oră cu câinii, ca să pot să prind chinurile de după-amiază din campionatul intern. Când am văzut că e un fel de șoarecele cu pisica, m-am speriat la ce nivel am putut să ajungem.

De mult n-am mai văzut o atât de mare diferență, din toate punctele de vedere, între 2 echipe, înfiorător de departe de un fotbal mediu acest meci. Mi-a fost rușine că sunt român, asistând la această partidă”, a spus Cornel Dinu pentru GSP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.