Accident deosebit de grav în județul Iași, în urma impactului dintre un camion, o ambulanță și o autoutilitară. Șapte persoane au murit, iar singurii supraviețuitori sunt o pacientă însărcinată, o asistentă și șoferul ambulanței.

Potrivit primelor informații, oferite de observatornews.ro, camionul ar fi pierdut controlul direcției în curbă, cel mai probabil din cauza vitezei. Apoi a pierdut complet controlul și a intrat frontal în autoutilitara care venea în spatele ambulanței. Atât autoutilitara, cât și ambulanța circulau regulamentar.

Șoferul care ar fi provocat accidentul rutier abia împlinise 30 de ani în urmă cu o lună, iar în septembrie urma să se căsătorească. Părinții lui sunt plecați din țară.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că accidentul rutier produs pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași, s-a soldat cu decesul a șapte persoane, alte trei fiind transportate la spital, în stare stabilă.

În urma accidentului din Iași au murit șapte persoane. Este vorba despre șase persoane aflate în autoutilitară și șoferul de pe TIR. Persoanele aflate în ambulanță au scăpat cu leziuni minore (șoferul, asistenta și o pacientă gravidă).

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție rutieră, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul și acționează pentru fluidizarea traficului rutier.

Şeful SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că echipele ajunse la fața locului au găsit inițial șase persoane inconștiente. Pentru cea de-a șaptea, șoferul din autoutilitară, s-a încercat resuscitarea aproape o oră, însă nu i-a putut fi salvată viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.