Ministrul Apărării Vasile Dîncu este ținta ironiilor pe Facebook după ce a ales să folosească, în timpul unei intervenții la TV, o imagine de fundal considerată ridicolă de comentatori, potrivit Ziare.com. 

Dîncu a fost solicitat de B1 TV să intervină de la distanță cu un comentariu pe tema presupuselor tensiuni din coaliția de guvernare.

Cele două părți au folosit drept platformă pentru comunicare o aplicație de tip Zoom sau Meet, iar ministrul Apărării a ales să folosească drept fundal fals fotografia unei biblioteci uriașe.

„Nu-ți trebuie perspicacitate multă ca să vezi că secvențele de cărți se repetă identic. Xărțile te ajută, dar nu te fac mai deștept”, a remarcat un utilizator pe Facebook.

O parte dintre comentatori sunt de părere că ministrul are lipit pe peretele unei camere a locuinței un tapet reprezentând o bibliotecă. În realitate, este vorba despre fundalul disponibil în mod standard în aplicații precum Zoom sau Meet.

Dîncu, profesor la Facultatea de Sociologie a Universității București, este ironizat intens în comentariile pe subiect, mai ales fiindcă și-a clădit în timp renumele de „intelectual PSD”, fiind unul dintre puținii lideri social-democrați post-decembriști care și-a permis să-și aroge o asemenea încadrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.