Florin Condurateanu, un apropiat al vedetelor autohtone, a murit, a anuntat luni seara Mihai Gâdea, potrivit Aktual24.ro. 

”Imi este foarte greu sa va anunt ceea ce urmeaza. Colegul si prietenul nostru, unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am cunoscut vreodata, Florin Condurateanu, a incetat din viata”, a anuntat Mihai Gadea.

Condurateanu a murit in urma unui stop cardio-respirator. El avea 71 de ani.

„In urma cu putin timp am aflat ca scumpul nostru coleg si prieten a intrat in soc cardio-respirator si cu totii am sperat ca Florin Condurateanu, asa cum a invins intotdeauna in profesie, in viata, sa invinga si in aceasta seara, dar batalia aceasta iata nu a castigat-o. Ceea ce a castigat a fost insa batalia cu intreaga viata.

Ne aflam la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunatate cum nu stiu cati alti oameni l-ar putea concura vreodata. Florin Condurateanu este cunoscut de marele public pentru modul in care si-a exercitat profesia. Si-a exercitat-o impecabil. A fost alaturi de cei mai iubiti romani si a reusit sa le spuna povestile.

A reusit sa mearga in domeniul sanitar, de exemplu, cu un talent si cu o vocatie rar intalnita. Florin Condurateanu, mai mult decat orice, si-a iubit tara, a iubit pe cei care locuiesc in aceasta tara. A luptat mereu pentru marile valori, atunci cand acestea erau nedreptatite.

Florin Condurateanu si-a iubit tara mai mult decat propria viata. Publicul stie de asemenea ca in momentele in care ne desparteam de mari valori, de mari talente ale acestui popor, nimeni nu reusea sa vorbeasca asa cum vorbea Florin Condurateanu in astfel de momente.

E foarte greu si pentru mine in aceasta seara sa vorbesti intr-un moment ca acesta. Florin Condurateanu, intotdeauna, stia sa sintetizeze si sa spuna exact ce trebuia spus la un final de drum”, a mai spus Gadea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.