În Piața Obor din Capitală, timp de 3 zile, vaccinul anticovid vine la ofertă cu o porție de mici. Zeci de oameni s-au înghesuit deja și chiar au stat la coadă, potrivit informațiilor furnizate de Stirileprotv.ro. 

”- Eu n-am venit pentru mici, am venit pentru vaccin, că pe mine cel mai mult mă interesează sănătatea mea.
– Dar micii sunt bineveniți și ei, nu?
– Normal, cine ar zice nu la așa o ofertă?
– Mergeți să-i luați după ce vă vaccinați?
– Cred că da, da, da
”.

Centrul de vaccinare din Piața Obor s-a deschis la 8 dimineața. În câteva minute primii oameni așteptau deja să le vină rândul.

Peste 50 de persoane s-au vaccinat în centrul din Piața Obor în primele 2 ore de la deschidere. După ce fac injecția primesc un astfel de voucher pe care împreună cu adeverința de vaccinare trebuie să îl prezinte la terasă pentru a lua micii. Dacă nu vor să îi ia azi, pot veni cu cele 2 hârtii până pe 15 iunie.

”- Ați primit un voucher.
– A zis să mă duc să mănânc mici.
– Și vă duceți?
– Mă duc
”.

”- Cum au fost, buni?
– Foarte buni.
– Nu e cam dimineață pentru mici?
– Nu, păi n-am mâncat dimineață. Am venit special pentru vaccin și am zis că întârzii că e coadă mare. Dar a mers repede
”.

Oferta este cu 3 mici, 2 chifle și o sticlă de apă la jumătate.

Vine lumea… vine, vine, nu mă așteptam să vină atât de mulți”.

Oamenii pot alege aici între serul Pfizer și cel produs de Johnson & Johnson.

Vaccinarea cu mici din Obor se va organiza în fiecare sfârșit de săptămână

ReporterO porție de fasole pe când?
Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2Fasole nu facem aici. Eu sper că acest eveniment cu mici să îl repetăm în fiecare final de săptămână. Avem săptămâna aceasta și săptămâna viitoare antamate”.

Centrul de vaccinare din Piața Obor va rămâne deshis tot weekendul: vineri până la ora 20, sâmbătă programul va fi tot 8-20, iar duminica se va închide la 6 seara.

Peste 4,3 milioane de români au făcut până acum schema completă de vaccinare. Și pentru prima dată România este verde pe harta epidemiologică a Europei.

Centrul European pentru Controlul Bolilor realizează săptămânal aceată listă în funcție de rata de incidență COVID în ultimele 14 zile la 100.000 de locuitori și de rata de pozitivare a testelor.

Pentru rapel, oamenii care aleg serul Pfizer se pot întoarce pe data de 26 iunie în Piața Obor, sau pot merge la oricare alt centru de vaccinare.

Unii dintre oameni spuneau că au vrut să se vaccineze mai devreme, dar a fost mai greu cu programarea în platformă, iar acum dacă este această oferă de vaccinare din partea primăriei Sectorului 2, de ce să nu profite de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.